Cartofi noi la tigaie

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2010 | 5295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • -ulei
  • -sare
  • -3 catei usturoi
  • -parmezan
  • -piper
  • -chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la tigaie:

Se curata cartofi de coaja cu ajutorul unui birete de sarma .cartofii care sunt mai mari se taie in doua iar cei mici selasa intregi.Dupa care se pun la fiert in apa cu sate timp de 10min. Se scot din apa cand au trecut cele 10 min si se pun la prajit intr-o tigaie cu un pic de ulei.Se adauga si usturoiul curatat si zdobit cu lama cutitului se condimeteza cu sare , piper si chili.Cand s-au rumenit se scot pe un servet de hartie sa se absoarba surplusul de ulei si se presoara parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

02.06.2010, 23:17

Luminita sunt de acord cu ce ne propui asta seara; cartofi noi , dovlecei noi ... delicii !

Rocsi 1

03.06.2010, 11:21

ce mult imi plac

auroravoicu 1

04.06.2010, 15:36

Bun,bun de te lingi pe degete!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinaţi cu brânză, ouă şi smântână